Bakkerij in Goes

Bakkerij P. de Koster, dé ambachtelijke bakker uit het Zeeuwse Wolphaartsdijk.

Zoek je een bakker in Goes? Denk dan eens aan Bakkerij P. de Koster. Deze Zeeuwse bakker is gevestigd in de gemeente Goes. Je bent van harte welkom in de winkel van deze banketbakker in Goes. Maar online iets lekkers bestellen bij deze bakkerij in Zeeland kan natuurlijk ook! Dagvers gebakken broden, heerlijke gebak, de allerlekkerste taarten of een mooie fototaart? Bij deze bakkerij in Goes vind je alles waar je trek in hebt, en meer!

Bakkerij P. de Koster staat bekend als de lekkere verwenner van Goes. De ambachtelijke brood- en banketbakkerij van familie de Koster, is al tientallen jaren een begrip in Zeeland. Want waar koop je nog zulke heerlijke producten die met zoveel liefde en ambacht worden gemaakt? In onze bakkerij in Zeeland vind je onze kwaliteitsproducten van de beste ingrediënten. Daarbij kun je denken aan een uitgebreid assortiment van brood, broodjes, klein gebak, taarten en seizoensproducten.

Bakker Goes

Goes vind je in het hart van Zeeland. Een bakker in Goes bakt vanzelfsprekend voor de inwoners, maar ook voor de vele toeristen die jaarlijks de gemeente Goes bezoeken. Ze kiezen bijvoorbeeld voor misschien wel Zeelands bekendste lekkernij: de Zeeuwse bolus. Deze komen dagelijks deze vers uit onze eigen Zeeuwse bakkerij. We leggen ze met veel plezier voor je klaar in onze winkel in Wolphaartsdijk. Hoe eet jij je bolus het liefst? Zo uit het vuistje of met een grote lik roomboter erop? Bij deze bakker in de buurt van Goes vind je trouwens ook roombolussen. Die worden door deze Zeeuwse bakker extra lekker gemaakt door ze te vullen met een dikke laag Zwitserse room.

De banketbakker van Goes

Bakkerij P. de Koster is niet alleen een ambachtelijke bakker, maar ook een taartenwinkel en daarmee de banketbakker van Goes. Hier worden dagelijks verse gebakjes gebakken. Moorkoppen, tompoezen, mokkagebakjes of vruchtensloffen; de Zeeuwse bakker maakt kiezen moeilijk. Laat daarom, als je er toch bent, gewoon lekker een gebaksdoos vullen. Lekker voor vandaag, én morgen! Want doordat alles vers gebakken wordt door deze bakker in Goes is het gebak ook een dagje later nog heerlijk! Natuurlijk vind je bij deze bakkerij in Goes ook een groot assortiment taarten. Ook fototaarten zijn mogelijk. Deze kun je online bestellen.

Misschien vind je dit ook interessant