Bakker in de buurt

Bakkerij P. de Koster is dé ambachtelijke bakker uit het Zeeuwse Wolphaartsdijk.

Een bakker in de buurt maakt wonen, werken en feesten allemaal extra lekker. Zo’n bakkerij in de buurt maakt het mogelijk dat je elke dag kunt vertrouwen op dagvers brood en het lekkerste banket en gebak. Hoe lekker is dat! Bakker P. de Koster is een Zeeuwse bakker. Je vindt deze bakker in Wolphaartsdijk. Hier komen smaak en traditie samen. Deze bakker in Zeeland staat voor pure kwaliteit. En zeg nu zelf, er gaat toch niets boven de geur van vers gebakken brood?

Bakkerij P. de Koster is een bakkerij in Zeeland, om precies te zijn in Wolphaartsdijk. Deze Zeeuwse bakker is nog een echte ambachtelijke bakker. Dat betekent dat wij ons eigen deeg maken en kneden, zelf ons brood bakken en alles verkopen vanuit onze bakkerij in Zeeland. Behalve brood maken we natuurlijk ook gebak, knapperige stokbroden, broodjes en taarten.

Bakker Zeeland

Als bakker in Zeeland werken we graag met lokale producten. Bij een Zeeuwse bakker mag bijvoorbeeld de Zeeuwse Vlegel niet ontbreken. Zeeuwse Vlegel is een keurmerk voor milieuvriendelijk geteelde Zeeuwse agrarische producten. Het meest bekend is misschien wel het Zeeuwse Vlegel brood. Zo’n brood hoort natuurlijk in het assortiment van een bakkerij in Zeeland. Datzelfde geldt voor Zeeuwse bolussen. Bij Bakker P. de Koster vind je naast de bekende Zeeuwse bolussen, ook heerlijke roombolussen. Dat is een echte traktatie! We zeiden het al, een bakker in de buurt is heerlijk!

Bakkerij in de buurt

Wie in Wolphaartsdijk of omstreken woont, treft het met een verse bakker in de buurt. Als bakker in Wolphaartsdijk bedienen we een groot marktgebied. We bezorgen onze broden, taart en gebak in Goes, maar ook in ’s Heer Hendrikskinderen en ’s Heer Arendskerke. Producten bestellen kan bij deze bakker in Zeeland eenvoudig online. Maar ben je bij de bakker in de buurt? Stap dan eens binnen en laat je verleiden door al het lekkers dat de bakker voor je gebakken heeft!

Zeeuwse bakker

Zodra je bij een ambachtelijke bakker binnenstapt, begint het te kriebelen. Daar is zoveel lekkers, waar je zin in krijgt. Gelukkig is er altijd wel reden voor een feestje! Bakkerij P. de Koster heeft als Zeeuwse bakker genoeg lekkers in huis om verjaardagen, geboortes, jubilea of huwelijken met gebak te omlijsten. Liever iets hartigs? Dat treft! De saucijzenbroodjes van deze Zeeuwse bakker zijn in de hele regio bekend!

Misschien vind je dit ook interessant